Δημοσιεύσεις

Το βιβλίο μου “Ας μιλήσουμε για ψυχοθεραπεία” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iWrite.

Θα το βρείτε, επίσης, σε αλυσίδες βιβλιοπωλείων και σε μεμονωμένα βιβλιοπωλεία, στα ηλεκτρονικά και στα πραγματικά τους ράφια, αρκεί να το ζητήσετε.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ενδεικτικά νεότερα και παλιότερα άρθρα μου και συνεντεύξεις, που έχουν δημοσιευτεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

  • Άρθρο για τη θεραπευτική σχέση, όπου περιγράφω το θεραπευτικό ταξίδι ενός άντρα και την εξέλιξή του. http://ccs.sagepub.com/cgi/content/abstract/5/5/437 (Δημοσιεύτηκε από το επιστημονικό περιοδικό ‘Clinical Case Studies’, Sage:California. 

Copyright & ηθικά δικαιώματα © 2008 – 2023 Άρτεμις Αντωνίου

Με την επιφύλαξη των πνευματικών και ηθικών δικαιωμάτων της συγγραφέως. Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας διατίθεται για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η χρήση ή η επανεκπομπή του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο, με ή χωρίς επεξεργασία, αν δεν λάβετε προηγουμένως τη γραπτή έγκριση της συγγραφέως και κατόχου της ιστοσελίδας Αρτέμιδος Αντωνίου.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:

Εδώ μπορείς να βρείς χρήσιμες πληροφορίες για το αντικείμενο της Ψυχολογίας, της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και της Ψυχοθεραπείας:

http://www.seps.gr/

Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ)

http://www.bps.org.uk/

The British Psychological Society (BPS)

http://www.bacp.co.uk/

The British Association for Counselling & Psychotherapy (BACP)

http://www.counsellingpsychology.gr/

Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία (ΕΛΨΕ) – Κλάδος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (ΣυΨ)